Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

 
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015
 

 
 

       Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα 18-01-2015 και ώρα 10,00' στο Ορυκτολογικό Μεταλλευτικό Μουσείο Αγίου Κωνσταντίνου,η κοπή της πίτας του συλλόγου μας.Στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση χώρο, μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό-ομιλία του προέδρου κ.ΛΟΥΚΑ Δημητρίου, τελέσθηκε αγιασμός από τον εφημέριο του χωριού, πατέρα Κωνσταντίνο.
       Την εκδήλωση, εκτός των άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο εντεταλμένος του Δήμου Λαυρεωτικής κ.ΔΡΑΚΟΣ Δημήτριος, και οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ.ΓΟΥΛΑΣ Χρήστος και ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ Γεώργιος.Ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας κ. ΚΑΪΛΑΣ Νικήτας αν και κλινήρης λόγω πυρετού,πριν το τέλος της εκδήλωσης π'ερασε για έναν χαιρετισμό.Επίσης παρέστη ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Λαυρεωτικής & Σαρωνικού κ.ΞΕΦΤΕΡΗΣ Ιωάννης.
       Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν στους καλεσμένους ζεστά ροφήματα (καφές-τσάϊ) γλυκίσματα και αναψυκτικά.
       Τυχερός της μέρας, αναδείχθηκε το μέλος του συλλόγου κ.ΛΙΒΑΝΙΟΣ Στυλιανός ο οποίος κέρδισε ένα ασημένιο εικόνισμα  το οποίο αντιστοιχούσε σε όποιον εύρισκε το φλουρί.
       Η όμορφη εκδήλωση έληξε με ανταλλαγή ευχών.
       Ο Σύλλογος δημόσια ευχαριστεί όσους και όσες βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην άψογη διοργάνωση(κατά ομολογία των καλεσμένων)




                                    





                                   





                                   






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 



















 
 
 
 

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 
 
Ο σύλλογός μας, συμμετείχε μαζί με άλλους τοπικούς συλλόγους  στην εκδήλωση αγάπης της 20-12-2014 που διοργάνωσε το Δίκτυο Αλληλεγγύης & Ανταλλαγής Λαυρίου στο παλιό Μηχανουργείο με μουσική, χορό, γλυκά και παιχνίδια από τον ΄Αη-Βασίλη.